با افتخار تمام با 8 تا غلط رد شدم آیین نامه رو  . انشاالله دفعه بعدی :دی

انتظاری هم نداشتم . نخونده بودم خیلی زیاد . هر چی آزمونم دیشب میزدم بالاترین نمره ام میشد 23 :///

اول هفته پلن a ریختم که هر روز یک فصل رو بخونم اون روزایی که دانشگاه هستم فصلهای راحت رو بخونم تا امروز که 5شنبه هست تموم یشه کتاب.

پلن a اجرا نشد.  دیروز صبح پلن b رو ریختم که اگه پلن a اجرا نشد از صبح بشینم سه فصل اول رو خیلی سرسری بخونم(چون 3 فصل اول مهم ترن )

پلن b هم اجرا نشد (واقعا خوندن این مدل کتابها برام زجر آوره :((( )

پلن c  رو رفتم اجرا کردم گفتمم حدود 30 تا آزمون میزنم که« آزمون دیده »بشم و ترسم بریزه.

پلن c خیلی خوب بود منتها من کلا 10 تا آزمون زدم :// سرم درد گرفت دو ساعت مدام سرم توی سیستم بود.

پلن d  رو گذاشتم برای امروز صبح ، که بشینم بخونم . متاسفانه خیلی دیر ( ساعت 6:30  )بیدار شدم :/// و ساعت 7/15 باید اونجا یعنی محل آزمون میبودم.

گفتم پلن z رو اجرا میکنم :دی

پلن z هم توکل به خدا و یاری جستن بود که متاسفانه جواب نداد :////

چه قدر خدا من رو دوست داره.

البته خب از یک کلاس 20 نفری کلا 5 نفر قبول شدن :دی و این یعنی فاجعه !!!!

دست اول همیشه دست گرمیه . یک پسر همیشه باید دفعه اول رو رد بشه وگرنه که پسر نیست :دی

(سعی در توجیه رد شدنش میکند)

ولی واقعا چیکار میکنین که قبول میشین دفعه اول؟

من باب  همکلاسی های دانشگاه که گفته بودم در پست قبل ، علاوه بر پاستوریزه بودن ، خیلی ریاکار و پاچه خوار هم هستن :///

موندم چجوری toy story4 تونست اسکار بگیره . خیلی داستان خوبی نداشت و میخواستن فقط سر و تهش رو ببندن کلا این مجموعه رو تموم کنن:/

البته خب امسال ، سال انیمیشن های قسمتی یا فصلی بود . ولی هیچکدومشون قابل قبول نبودن. البته من فروزن رو که خیلی تعریف کردن رو ندیدم چون موزیکاله و از موزیکال خوشم نمیاد . قسمت یکش هم نگاه نکرده بودم .

5 پا فاصله چرا نامزد نبود ؟

و جالبتر از اون پاراسایت که بهترین فیلم شد . فیلمش پر از نماده ( توی نقد فیلمها خوندم ) و پیشنهاد دوستم بود(پست قبل داشتیم بحث میکردیم این فیلم رو هم پیشنهاد کرده بود ) که ببینمش. فکر میکردم فیلمش مربوط به خانواده هست چون خانواده 4 نفره ان . ولی بعدش میشد ی خانوادگی و بعدش یک صحنه جنایی و اکشن از کشت و کشتار :///

اصلا انتظارش رو نداشتم .داستانش خیلی یکدفعگی بود.

من برم تا هفته دیگه کلی کار دارم و اینکه دارم به صورت خاموش و نامحسوس وبها رو میخونم :دی

پیشاپیش روز زن رو هم تبریک میگم :)) 

+ برای مامانم چی بخرم به نظرتون ؟

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بازاریابی اینترنتی علاقه مندی های دنیای هلنا تصنیف گلها پی سی صدا Robin آش کده ، پر از دستورات آشپزی خوشمزه مجید عزیزی سلاطین رکورد دیجی کالا ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ