در این چند روز که نبودم (کلا دو سه روز بود حالا :/ ) اتفاقات خوبی افتاد. انگیزه بهم تزریق شده بود و داشتم کار میکردم واقعا و از زندگی لذت میبردم با اینکه توی خونه زندونی شده بودم ولی حس خوبی بود . البته که رسیدن به کار هام همچین راحت هم نیست و طبق معمول مشکلات کارم اومدن به سراغم انگار من رو خیلی دوست دارن :/

.

وقتی استاد اندیشه میگه که کلاس های مجازی رو باید شرکت بکنین اگه شرکت نکنین به تعداد تعطیلی ها غیبت میخورین+ اینکه پاورپوینت ارایه تون رو هم باید درست کنین +‌ کتاب رو هم خلاصه کنین (!!!!!) + آزمونی که توی سایت خودم گذاشتم رو شرکت کنین و گواهی اش رو برام بیارین به این استاد باید چه نسبت و لقبی داد ؟ :///

خودتون بگین.

استاد عزیزم (!) میشه بگی دقیقا چیکار نکنیم . تازه چه درسی هست!! اندیشه . منطق فلسفه چه قدر دوست داشتنی واقعا :///

و نکته قابل تامل اینجاست که من کتابش رو نخریدم(میخواستم بخرم این ماه ولی کرونا اومد :/ و موندم چجوری خلاصه کنم کتاب رو . )

.

کتاب ملت عشق تموم شد فکر میکردم کتابام تموم شده ولی تونستم یک کتاب دیگه پیدا کنم . رویای نیمه شب

خوشبختانه تعداد صفحاتش بالاست :)

.

یادگیری زبان انگلیسی رو هم دارم شروع میکنم و شاید یک زبان دیگه رو هم در این حین یاد بگیرم معلوم نیست . 

.

عضو انجمن ادبی هنری هم شدم و با اون هم دارم خودم رو سرگرم میکنم :)

خلاصه که خوبه . 

شاید دیر به دیر بیام 

چون کلی کار ریخته روی سرم :/

.

+فردا روز پدره 

روز همه پدر ها مبارک :)

-وااااااای جوراب فروشی تعطیله. چیکار کنم ؟ 

دغدغه این روزهای خانومهای محترمه :دی

(فقط یک شوخی هست لطفا به کسی بر نخوره . ممنون :) )

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

از هردري سحني - غدير خم - جشن غدير Divina پرفروش ترین فیلم های تاریخ سینما در جهان Lisa از جنس احساس blackdecker Megan مانی بردز گل پونه خرید و فروش و رهن و اجاره